Vol vertrouwen naar Twente

Foeke Booy kiest voor dezelfde opstelling tegen FC Twente als vorige week. Dat betekent dus dat Erik Falkenburg de geblesseerde Marnix Kolder in de punt van de aanval vervangt en dat Jeffrey Rijsdijk als diepste middenvelder zal opereren. Dit duo was zondag bijzonder succesvol in de IJsselderby.
Booy, die vorige week had gekozen voor de overrompelingstactiek, vreest dat zijn ploeg nu zelf onder zware druk zal worden gezet. "We hebben ons daar op ingesteld", verzekert hij.
Tegen Twente verwacht Booy een ander duel. "FC Twente kan wel de lange bal hanteren. Dat betekent dat we niet zo aanvallend zullen spelen als vorige week. Rijsdijk kan het middenveld ook anders invullen", liet Booy vrijdag weten. "Het wordt een lastige opgave om daar te winnen, maar zeker niet onmogelijk."
"Ook de derby tegen FC Twente is heel speciaal hier", liet Booy weten. "Zeker voor de oudere supporters. Dit was vroeger de tweestrijd tussen de twee clubs uit het oosten. Er gaan ook weer duizend fans mee uit Deventer. Schitterend. Eén lang lint van Deventer naar Enschede. Voor de sfeer geweldig en nog een extra stimulans er een échte wedstrijd van te maken."
In Enschede zal Patrick ter Mate de tweede keeper zijn. De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter