Kolderloos Heracles afmaken

Go Ahead Eagles on­dergaat een zware aderla­ting voor het restant van de thuiswedstrijd tegen Heracles. Aanvoerder Marnix Kolder ont­breekt  vanwege een spierblessure in zijn buikstreek op het appèl. Zijn vervanger is Joey Godée. Kolder liep de blessure zaterdaga­vond op in de uitwedstrijd tegen Heerenveen (3-1). Hij trainde dinsdag  nog wel mee, maar moest voortijdig afhaken.
De wedstrijd begint in de twintigste minuut met een stand van 0-0. De derby werd op 3 november gestaakt nadat het veld onbespeelbaar was geworden door de hevige regenval.Deniz Türüc en Xandro Schenk kunnen wel weer spelen. Zij hebben een schorsing van één duel uitgezeten.
Volgens de reglementen dient Go Ahead Eagles het duel met Heracles in de­zelfde opstelling te hervatten. Maar met een officiële doktersver­klaring
mag een geblesseerde spe­ler worden vervangen. Trainer Foe­ke Booy maakt daar gebruik van. Hij voegt Joran Pot aan zijn selectie toe. Heracles kiest vanwege een blessure van Thomas Bruns voor dezelfde uitweg. De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter