KNVB gaat wedstrijd pas vanmiddag aflasten

Door de sneeuwval zal er waarschijnlijk niet gevoetbald worden. De KNVB wil dat we er alles aan doen om het veld sneeuwvrij te krijgen, zodat we vanavond kunnen spelen. Go Ahead Eagles zal er alles aan doen vanmiddag om het veld sneeuwvrij te maken. In het begin van de middag vindt er een eerste veldkeuring plaats.
Mocht er toch gevoetbald worden dan zal Jan Kromkamp terugkeren in de basiself van Go Ahead Eagles tegen SC Veendam. De aanvoerder is hersteld van zijn blessure en zal Resit Schuurman in het duel met Veendam zeer waarschijnlijk vervangen. Trainer Erik ten Hag voert nog overleg met de medische staf, maar Kromkamp lijkt speelklaar.
Ook Freek Heerkens en Jarchinio Antonia fit genoeg om te spelen. Vorige week kampten zij nog met de naweeën van de griep. Voor Antonia was het donderdag wel pas de eerste volledige groepstraining. Het kan dus nog zo zijn dat Cas Peters mag aantreden vanaf het begin.
Marnix Kolder ontbrak tijdens de laatste training. De topscorer kon door de slechte weersomstandigheden niet vanuit Groningen naar Deventer komen met de auto. De eventuele opstelling voor de wedstrijd die waarschijnlijk vanavond niet gespeeld gaat worden.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter