Nog één keer opladen voor FC Omnicity

Go Ahead Eagles moet zich zich voor de derde wedstrijd in zes dagen en tevens de laatste van dit jaar nog één keer opladen voor de thuiswedstrijd tegen Almere City FC.
Het is nog onzeker de club zaterdag kan beschikken over Marnix Kolder. De aanvaller kampt nog altijd met een hamstringblessure en oefenmeester Erik ten Hag zal zaterdag een beslissing nemen of de topscorer erbij is. "Er is een grote kans dat hij er bij is", verwees de oefenmeester naar de fysieke gesteldheid van Kolder. "Woensdag was Marnix er al dichtbij", aldus Ten Hag. Wanneer Kolder toch niet fit genoeg blijkt, dan is Cas Peters zijn vervanger.
Jarchinio Antonia keert wel weer terug in de basiself. De buitenspeler was geschorst. Jan Kromkamp, die woensdag verrassend op de bank moest beginnen, lijkt terug te keren in de opstelling. Cendrino Misidjan zal waarschijnlijk het veld moeten ruimen voor de aanvoerder. Hierdoor zal Khalid Karami naar de linkerkant verhuizen. Keeper Ter Mate vervangt de geblesseerde Huisinkveld op de bank. De verwachte opstelling:
Go Ahead Eagles houdt het kader van de laatste thuiswedstrijd van het jaar 'Familydag'. Een kaartje tegen Almere kost 2.50 euro.
De club wil zo opa's, oma's, ouders en kinderen naar de Adelaarshorst lokken. Om het familiegevoel te versterken zijn er vanaf 17.30 uur kerstactiviteiten met een kerstman op het Supportersplein.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter