Deel één van de drieluik begint in Volendam

De KNVB heeft de wedstrijd Go Ahead Eagles-SC Veendam definitief vastgesteld op donderdag 17 januari 2013. Vorige week werd dit duel afgelast vanwege de sneeuw. Het is nu weer 10 graden boven nul en resit Go Ahead Eagles zondag af naar Volendam. De eerste uit een serie van drie wedstrijden in zes dagen. Woensdag staat het bekerduel op het programma en drie dagen later wordt het jaar afgesloten met Almere City FC in de Adelaarshorst.
Bij Go Ahead Eagles is iedereen fit en kan  bij FC Volendam in de sterkste opstelling aantreden. "We hebben een fitte groep", constateerde trainer Erik ten Hag. Niet onbelangrijk aangezien er zware week voor de deur staat.
Ten Hag gaf vrijdagmiddag aan dat Jan Kromkamp in het Palingdorp in de basis start. Hij wilde nog niet prijsgeven welke drie spelers zijn voorhoede vormen aan de Dijk. De oefenmeester gaf aan daarbij ook rekening te houden met het zware wedstrijdprogramma. Aangezien Jarchinio Antonia woensdag geschorst is, lijkt hij in ieder geval te gaan spelen op het Volendamse kunstgras.
De verwachte opstelling:
 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter