Knallen voor de Beker

De voetballers van Go Ahead Eagles werden dinsdagochtend getrakteerd op een vuurwerkshow. Ruim honderd fans waren uitgerukt om de afsluitende training voor het bekerduel bij te wonen. Ook de wedstrijd is er vuurwerkshow in De Adelaarshorst.
Zeer waarschijnlijk kan Go Ahead Eagles niet vanaf het begin beschikken over topscorer Marnix Kolder. Hij viel zondag tegen FC Volendam uit met een hamstringblessure. "De kans bestaat dat hij speelt of op de bank begint", zei trainer Erik ten Hag. De oefenmeester verklaarde eventueel wel een risico te willen nemen. De kans dat de aanvalsleider aan de aftrap verschijnt lijkt echter klein.
Vermoedelijk is Cas Peters zijn vervamger. Trainer Erik ten Hag hoopt echter toch nog op de inbreng van Kolder, die zeker de laatste weken erg belangrijk is voor de Deventer ploeg. Hij zal op het laatste moment de knoop doorhakken. Ook in de geplaagde defensie voert Ten Hag mogelijk een wijziging door. Maar de trainer uit Oldenzaal liet niet het achterste van zijn tong zien na afloop van de laatste training. Achterin lijkt Freek Heerkens terug te keren in het hart van de defensie.
De geschorste Jarchinio Antonia is er sowieso niet bij. Wanneer Kolder inderdaad niet speelt opent dat mogelijk de weg voor een basisdebuut van Deniz Türüç. Het doorschuiven van Kromkamp naar het middenveld is ook een optie. Een mogelijke opstelling:
 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter