Rijsdijk vervangt geschorste Falkenburg tegen Ajax

Jeffrey Rijsdijk mag zondagmiddag zijn opwachting maken in de basisformatie tegen Ajax. Hij vervangt Erik Falkenburg, die voor een duel geschorst is. Joey Godee ontbreekt vanwege liesklachten.
Dat betekent dat Foeke Booy weinig mogelijkheden heeft in de voorhoede. Om die reden zoekt Go Ahead Eagles ook nog versterking aan de zijkanten voorin. "Hierover zijn we met een partij in gesprek. En we zoeken ook nog een linksback", aldus Foeke Booy. "Joey Godée heeft last van zijn lies. Hij viel op zijn heup in de maandagavond-wedstrijd tegen Jong Cambuur. Heel jammer. Joey is als één van de fitste spelers uit de winterstop gekomen en was zeer gedreven om zijn meerwaarde nu te laten zien. Voor hem is het zeer teleurstellend dat het juist nu mis gaat."
Verder is Joost Krijns ziek en Kevin Spanjaard is nog niet wedstrijdfit. Desondanks ruikt Booy kansen. "Omdat kansen altijd komen. Wij zijn wellicht in de ogen van Ajax een kleine tegenstander, na zo'n week met PSV en Feyenoord en als je ook ziet tegen wie ze internationaal hebben gespeeld. En voor ons is het ook fantastisch, in dat perspectief, zondag tegen Ajax aan te mogen schurken. Maar als wij allemaal top en bij de les zijn, kunnen wij heel sterk zijn. Door erin te blijven geloven." De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter