Booy wil snel een nieuwe keeper

Go Ahead Eagles zal nog voor het duel met NEC van aankomende zondag een nieuwe keeper willen presenteren. Helemaal omdat Erik Cummins deze week geblesseerd raakte. Een MRI-scan wees echter uit dat het met de enkelblessure meevalt.
"Maar of hij NEC haalt, is afwachten", zegt Booy. "De mededeling van Vitesse dat Room moest terugkeren kwam boem, klats uit de lucht vallen. Met het mes op de keel is Go Ahead er destijds mee akkoord gegaan omdat de nood hoog was. Ik snap heel goed dat als Piet Velthuizen geblesseerd was geraakt, ze Eloy nodig hebben. Maar hier begrijp ik niet veel van. Dat heb ik Mo Allach (technisch directeur van Vitesse) ook duidelijk laten weten. Dit is voor Eloy en ons niet goed. Hij ontwikkelt zich bij ons uitstekend, maar hij zal nu weer achter Piet op de bank moeten plaatsnemen. Hij is ook zwaar teleurgesteld."
Booy: "De druk is nu heel groot. Gezien onze belangen en onze wens op handhaving, moeten we een doelman hebben die ervaring heeft en met druk om kan gaan."
Go Ahead keek uiteraard eerst bij FC Twente maar omdat de Eagles komend seizoen weer met een eigen opleiding starten is de relatie met de Tukkers vertroebeld. "We krijgen niemand van FC Twente", zegt Booy. "We hebben het wel bij hen neergelegd, Sonny Stevens zou voor ons een goed alternatief zijn, maar we kregen een no go. We hebben nog twee dagen, het wordt dus een race tegen de klok."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter