Van Beukering wel goed genoeg voor Feyenoord

Nadat trainer Andries Ulderink ooit de spits en Sjoerd Ars, nog steeds onbegrijpelijk, zo maar liet vertrekken is een paar weken geleden ook Jhon van Beukering de deur uitgelopen. Van Beukering kreeg van Ulderink domweg geen kans om te voetballen waardoor hij zijn geluk elders ging zoeken. Opvallend genoeg heeft hij nu een contract getekend bij Feyenoord. Volgens Ulderink heeft Jhon van Beukering bij zijn nieuwe club Feyenoord zeker kans van slagen. Hij was de laatste trainer die in clubverband met de aanvaller werkte. "Jhon die naar Feyenoord vertrekt, is niet het eerste wat in je opkomt", aldus Ulderink. "Al heeft hij zeker de kwaliteiten die Feyenoord goed kan gebruiken. Hij is sterk aan de bal, snel op de eerste meters en hij heeft natuurlijk een enorm scorend vermogen." De aanvaller was in Deventer als tijdelijke vervanger aangetrokken van de geblesseerde spits Frank van der Zwan. Hij zou in eerste instantie tot aan de winterstop bij de Eagles blijven. "Toen hij bij ons binnenkwam, zat hij al een tijd zonder club", zegt Ulderink. "Je zag wel aan hem af dat hij voor zichzelf veel had getraind. Maar hij miste ritme."
Helaas voor Van Beukering keerden daarnaast de geblesseerde aanvallers eerder terug dan verwacht. "Terwijl hij juist gewoon minuten moest maken om verder fit te raken. De kans dat hij die bij ons zou krijgen, was mede daardoor nihil", vervolgt Ulderink. "Daarnaast flirtte Jhon openlijk met de nationale ploeg van Indonesië, waardoor wij hem weer twee maanden zouden moeten missen. Daarop zagen we geen perspectief en is besloten uit elkaar te gaan."
Ulderink denkt dat Van Beukering in Rotterdam wel de tijd moet krijgen om op niveau te raken. "Als hij twee, drie maanden intensief meetraint en fit raakt heeft Feyenoord een potentiële afmaker binnen. Dat bewees hij eerder ook bij NEC en in de Eerste divisie", aldus de trainer. "Zeker als het Feyenoord lukt veel op de helft van de tegenstander te spelen, kan hij van nut zijn."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter