Gelijk na paniekvoetbal in een chaotische slotfase

Go Ahead Eagles heeft zondagmiddag in de blessuretijd een gelijkspel uit het vuur gesleept bij AGOVV: 2-2.
Na een half uur kwam de thuisploeg op voorsprong door Jaime Bruinier. Een kleine tien minuten later was het echter alweer gelijk door Theo Vogelsang. Een minuut voor het einde dacht Michiel Hemmen de winnende treffer voor AGOVV te maken. In de vijf minuten blessuretijd gebeurde er echter van alles. Eerst kregen Eagles-back Diego Michiels en Hemmen met elkaar aan de stok; het duo mocht van arbiter Bossen net iets eerder gaan douchen dan hun collega's.
In de laatste minuut van de extra tijd zorgde Deventenaar Joey Suk vervolgens voor gerechtigheid: 2-2. Daar kon men in beide kampen wel mee leven. "Qua veldspel zat er misschien iets meer in, maar op basis van de slotfase ben ik blij met een punt", reageerde  Andries Ulderink. Dat was nog een morele opsteker diep in blessuretijd na een wedstrijd waarbij beide ploegen op de ranglijst niet veel opschieten met een puntendeling.
Diego Michiels kan een lange winterstop tegemoetzien. De verdediger is door de KNVB voor drie wedstrijden geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel.