Winst op MVV noodzakelijk voor top vijf klassering

Met de hernieuwde stand, door het wegvallen van SC Veendam, ontvangt vrijdag ontvangt de nummer zes Go Ahead Eagles de nummer vier MVV. Bij winst gaat Go Ahead Eagles de limburgers voorbij in de stand. Om nog aanspraak te maken op een plek bij de eerste vijf is winnen wel noodzakeleijk.
Xander Houtkoop keert weer terug in de basiself. De clubtopscorer is voldoende hersteld van zijn enkelkwetsuur. Hij raakte vorige week geblesseerd in het duel met Sparta.
Ten Hag verklaarde nog steeds geirriteerd te zijn over de 2-0 nederlaag in Leeuwarden, waar Go Ahead Eagles door de fysiek sterke opponent werd afgetroefd op felheid.  "Maar we moeten er ook niet te lang in blijven hangen. We hebben opnieuw een kans om bij de top vijf aan te haken. We kunnen MVV voorbij. Een stugge ploeg met veel loopvermogen. Maar ze spelen ook een goed positiespel.''
In het Deventer kamp zijn Michel Gerritsen Mulkes en Jan Kromkamp wegens blessures niet inzetbaar. De laatste heeft de veldtraining wel weer hervat. De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter