Minimaal een punt tegen Eindhoven

Go Ahead Eagles heeft in theorie nog één punt nodig om de play-offs te halen. Om kans te houden op de vijfde plaats, moet er echter gewonnen worden tegen FC Eindhoven in de Adelaarshorst. "MVV heeft nog een moeilijk programma dus alles is nog mogelijk", volgens Ten Hag. De trainer slaat met zijn ploeg dan de eerste ronde van de play-offs om promotie naar de eredivisie over.
Jarchinio Antonia maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie van Go Ahead Eagles. Hij is disciplinair gestraft voor zijn uitlatingen richting Deventer supporters op het sociale medium Instagram. Verder wilde trainer Erik ten Hag niet ingaan op de kwestie. "Het is een interne aangelegenheid. Maar als hij zich positief manifesteert, kan het zijn dat hij over twee weken wel bij de selectie zit."
Go Ahead Eagles heeft bij FC Twente overigens het verzoek ingediend om doelman Nick Marsman en aanvaller Cas Peters nog een jaar te huren van de club uit Enschede. Quincy Promes, die ook gehuurd wordt van FC Twente, zal na de zomer aansluiten bij de eerste selectie van FC Twente.
Op basis van de afsluitende training lijkt middenvelder Lion Kaak de belangrijkste gegadigde om voor Antonia in de ploeg te komen. Dan schuift Deniz Türüç een linie door of speelt Cas Peters rechtsbuiten. De mogelijke opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter