Volgend seizoen een nieuwe leiding

Edwin Mulder stopt na dit seizoen als voorzitter van Go Ahead Eagles. De 43-jarige ondernemer vindt het na vijf intensieve jaren genoeg geweest. Ook directeur Bert Doornebos verlaat de Deventer club aan het einde van het seizoen. Mulder en Doornebos blijven zich op de achtergrond wel bezighouden met Go Ahead Eagles."Na vijf jaar wordt het tijd voor een frisse wind in de club, dit is geen job voor het leven", zegt Edwin Mulder. De bestuurders hebben zich de afgelopen periode met name ingezet voor de uitbreidingsplannen van stadion de Adelaarshorst. "Met het nieuwe Masterplan (uitbreidingsplannen) ligt er een prima fundament voor de toekomst. Daarmee kan de club verder. Kortom een prima moment voor een wisseling van de wacht", vervolgt Mulder.
Doornbos: "Dat is een enorme klus geweest maar het is de moeite waard geweest. Met het Masterplan kan de club de komende tijd vooruit. Later deze maand neemt de club een beslissing over de eerste uitvoeringsfase van het Masterplan, de 'optopping' van de hoofdtribune en de nieuwbouw van de Leo Halle tribune." Go Ahead Eagles gaat nu op zoek naar opvolgers.
Met Edwin Lugt, Hilco Kok en Marcel Wenting traden vorig jaar reeds drie nieuwe leden van de Raad van Commissarissen aan. "De continuïteit is gewaarborgd", aldus Mulder

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter