Tweede keus Vitesse eenvoudig verslagen

Go Ahead Eagles heeft dinsdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Vitesse gewonnen. Op sportcentrum Papendal had Arnhemse subtopper uit de eredivisie, die met haar tweede keus acteerde, weinig in te brengen en was halverwege (0-3) al verslagen. Het werd uiteindelijk 1-4.
Op het uitstekende kunstgrasveld kon Go Ahead Eagles uitstekend uit de voeten tegen Vitesse, dat met onder anderen Room, Yasuda, Hofs, Cziommer en Qazaisvili aantrad. Het positiespel van Go Ahead Eagles bij tijd en wijle een lust voor het oog. Nadat Quincy Promes na een half uur voor de 1-0 had gezorgd, was de ploeg van trainer Erik ten Hag op slag van rust tweemaal slagvaardig. Xander Houtkoop en Jarchinio Antonia scoorden.
In de tweede helft maakte nieuweling Bart Vriends zijn eerste minuten in het shirt van Go Ahead Eagles. Hij nam de plaats in van Xander Houtkoop en maakte een goede indruk. In de 57ste minuut was het opnieuw Antonia die scoorde. Een minuut later deed Vitesse was terug. Brahim Darri maakte er 1-4 van en dat was tevens de eindstand Na de pauze was Antonia opnieuw trefzeker, waarna Brahim Darri voor de 4-1 eindstand zorgde.
Opstelling: Marsman; Heerkens, Karami, Van der Linden, Schenk (80. Misidjan); Promes, Overgoor, Turuc; Antonia, Kolder (80. Peters), Houtkoop (46. Vriends).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .