Na goede start met 7 uit 3 wacht Cambuur thuis

Na een goede start in de vakantiemaand Augustus met 7 punten uit drie wedstrijden wacht vrijdagavond Cambuur Leeuwarden. Met twee uit overwinningen tegen Almere en Oss en gelijkspel thuis tegen de Graafschap is Go Ahead Eagles goed begonnen aan dit seizoen.
Met als versterking de van Twente gehuurde Quincy Promes lijkt de selectie rond maar niets is zeker. Het huren van Tim Keurntjes van Groningen is van de baan. Ook de proefspelers Bokila en Fortes komen voorlopig niet naar Deventer. Fortes liep stage deze week, maar komt niet in aanmerking voor een contract. Bokila zou op proef komen, maar de aanvaller strandde deze week op een vliegveld in Oost-Europa en zal mogelijk later nog een keer een stageweek afleggen in de Adelaarshorst. Proefspeler Trevor Mutero mocht vertrekken en Faysal Shayesteh mag blijven als amateur. Zelfs Niklas Tarvajärvi is nog niet overgeschreven naar een andere club en traint nog mee. Het seizoen voor Michel Gerritsen Mulkes lijkt voorbij nu zijn kruisband gescheurd is en binnenkort geopereerd moet worden.
Go Ahead Eagles treedt tegen Cambuur met dezelfde elf spelers aan, die vorige week te sterk waren voor FC Oss (1-4).
Ook Sjoerd Overgoor komt in actie. De Achterhoeker viel vorige week met een hamstringblessure, maar is fit genoeg om te spelen tegen de fysiek sterke Friese ploeg. Dat geldt niet voor Jan Kromkamp. De oud-international kampt nog steeds met een knieblessure en trainde nog niet mee met de selectie van trainer Erik ten Hag. De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter