Monsterscore in Epse

Go Ahead Eagles heeft de tweede oefenwedstrijd van de vooorbereiding met 16-0 van Epse gewonnen. Theo Vogelsang was de topscorer van de dag met vijf goals. De Deventer ploeg luisterde het eeuwfeest van Epse op. 's Morgens werd de jeugd van de zesdeklasser met een clinic vermaakt. 's Middags vermaakten de spelers zichzelf met een prima oefenzege op Epse, dat hier en daar versterkt was met spelers van clubs uit de buurt.
De doelpuntenproductie kwam vooral na rust op gang, de ruststand van 0-4 werd toen uitgebouwd naar 0-16.
Go Ahead Eagles trad aan met twee vrijwel compleet verschillende teams voor de 1e en 2e helft. Alleen doelman Jasper Heusinkveld en verdediger Freek Heerkens maakten de volle 90 minuten vol. Vogelsang bleek goed hersteld van de enkelblessure, die hij woensdagavond opliep. Als meest aanvallende middenvelder mikte hij na rust (het team voor rust kwam tot slechts vier treffers) de ene na de andere bal tegen de touwen. Frank van der Zwan trof driemaal doel. Voor rust nam testspeler Ruud Wellenberg van Epe twee doelpunten voor zijn rekening. Ook laatste aanwinst Luis Pedro scoorde, bij zijn debuut in het rood-geel. Pedro speelde de tweede helft als rechtsbuiten mee. Go Ahead  Eagles sluit de dag af met de jaarlijkse barbecue bij voorzitter Edwin Mulder thuis.