Frank van der Zwan vijf goals in eerste oefenduel

Go Ahead Eagles is de oefencampagne begonnen. De wedstrijd werd gespeeld over twee helften, voor rust tegen zesdeklasser Terwolde en na rust tegen een team van oud-Eaglesspelers. Frank van der Zwan scoorde voor rust tegen Terwolde vijfmaal.
In de tweede helft bood het team van oud-Eaglesspelers meer tegenstand. Tot die selectie behoorden onder meer René Eijkelkamp, Michel Boerebach, Marc Overmars, Paul Bosvelt, Raymond van der Gouw, Cees Marbus en Mark Schenning. Ook spelers als Jesse Schotman, Sjors Brugge en Coen Zwolle, die recenter het rood-geel droegen kwamen uit voor het door coach Cees van Kooten geleide elftal.
"Het was goed om een frisse tegenstander te hebben na rust", vond ook trainer Andries Ulderink. Hij laat zijn spelers rustig beginnen aan de voorbereiding met veel herstelperiodes. "We zijn daarom ook een week eerder begonnen dan veel andere clubs." Voor Theo Vogelsang verliep de eerste wedstrijd in het rood-geel minder plezierig. Hij viel voor rust uit met een enkelblessure, nadat hij na een duel door zijn enkel zwikte. De blessure laat zich niet ernstig aanzien.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter