De muur van NAC breken

Marnix Kolder keert woensdag waarschijnlijk terug in de opstelling van Go Ahead Eagles. De aanvoerder kan rekenen op een basisplaats tegen NAC als hij is hersteld van een buikvirus.
Het virusje lijkt eerder vervelend dan schadelijk. Een dagje overgeven en frequent wc-bezoek. Meer heeft het niet om het lijf. Joey Godee had er zondag last van, waarna Marnix Kolder, Tom Oostinjen en keeperstrainer Harmen Kuperus het stokje overnamen.
Kolder ondervond dinsdag al geen hinder meer maar trainer Foeke Booy hield hem veiligheidshalve binnen. De verwachting is dat hij op tijd fit is. 
Op het middenveld is het nog niet duidelijk wie de geschorste Deniz Türüc gaat vervangen. Jeffrey Rijsdijk of Lars Lambooij zal naast het duo Erik Falkenburg en Sjoerd Overgoor gaan spelen. Rijsdijk lijkt de voorkeur te krijgen. Mawouna Amevor vervangt wederom Doke Schmidt, die nog altijd herstellende is van een operatie aan zijn blindedarm.
NAC zal vanavond een muur bouwen voor het doel van Jelle ten Rouwelaar. Want dat doet die ploeg in elke wedstrijd, zowel uit als thuis. Aan Go Ahead Eagles de taak deze muur te kraken om zich veilig te spelen in de Eredivisie. De mogelijke opstelling:


 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter