Veel nieuwe gezichten op de eerste training

Voor Go Ahead Eagles stond maandag de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma. Trainer Erik ten Hag had 24 spelers tot zijn beschikking, waarvan negen nieuwelingen. Cenk Uguz (HSC'21) en Rico Wolven (BV Veendam) krijgen de kans om een contract te verdienen. 
Het is even wennen aan de nieuwe gezichten dus hier de foto van de nieuwelingen van linksboven naar rechts onder:
Teije ten Den, Jop van der Linden, Guyon Philips, Cas Peters, Nick Marsman, Kevin Spanjaard, Deniz Turuc, Joran Pot en Michel Gerritsen Mulkes.
Ten Hag kijkt met een positief gevoel vooruit. "Laat ik voorop stellen dat Go Ahead Eagles de zaken uitstekend voor elkaar heeft", zo vertelde Ten Haag.   "De club is financieel gezond, heeft uitbreidingsplannen voor het stadion en weet inkomsten op peil te houden. Neem van mij aan, er zijn weinig clubs in Nederland die dat op dit moment voor elkaar krijgen. Maar sportief is er nog veel te winnen."
De verwachting is dat Go Ahead Eagles zich nog gaat versterken. "Er komen zeker nog twee of drie ervaren jongens bij, maar het is niet eenvoudig winkelen met een kleine beurs. Spelers moeten direct een meerwaarde zijn voor Go Ahead Eagles, anders moeten wij het niet doen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter