Aanvaller Cas Peters gehuurd van Twente

Go Ahead Eagles heeft Cas Peters (19) voor het komende seizoen vastgelegd. De aanvaller wordt een jaar gehuurd van FC Twente.
Cas Peters is een talentvolle aanvaller, die het afgelopen seizoen deel uitmaakte van het beloftenteam van FC Twente, dat de landstitel voor reserveteams pakte. Peters, die in diverse vertegenwoordigende teams uitkwam, kan op alle aanvallende posities uit de voeten en is razend snel. Trainer Erik ten Hag is blij met de komst van de Enschedese speler. "Cas is een multifunctionele spits die direct in staat zal zijn een bijdrage te leveren in het verhogen van het aanvallend rendement van Go Ahead Eagles."
Cas Peters begon zijn voetballoopbaan bij KVV Losser en maakte in 2004 de overstap naar de FC Twente Voetbalacademie. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van de club en speelde voor diverse vertegenwoordigende jeugdelftallen. Bij de beloften van Twente was Peters tijdens de afgelopen jaargang goed voor vijf competitietreffers.
Technisch Manager van FC Twente Cees Lok:"Na het behalen van de titel met Jong FC Twente is deze kans bij Go Ahead Eagles opnieuw een positieve stap in de ontwikkeling van de carrière van Cas. Cas is een jonge talentvolle aanvaller en zal komend seizoen nieuwe ervaringen opdoen. We blijven hem natuurlijk aandachtig volgen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter