Einde seizoen en Calderwood na nederlaag play-offs

Go Ahead Eagles heeft de return tegen FC Den Bosch met duidelijk cijfers verloren: 2-0. Het was over en uit voor de Deventer ploeg. Nadat de ploeg sinds het afscheid van Joop Gall zeven wedstrijden ongeslagen bleef, moest de ploeg van interim-trainer Jim Calderwood in de tweede wedstrijd tegen FC Den Bosch zijn meerdere erkennen. De veel makkelijker spelende ploeg van Fons Groenendijk had de betere kansen. Ronnie Reniers passeerde tweemaal keeper de verder goed keepende Jasper Heusinkveld.In de eerste helft klopte Reniers in een counter verdediger López op snelheid en verschalkte daarna Heusinkveld. In de tweede helft passeerde Reniers Heusinkveld uit een fraai genomen vrije trap: 2-0.Go Ahead Eagles, dat de wedstrijd begon met Sjoerd Overgoor en Patrick Gerritsen in de basis, kon daar aan uitgespeelde kansen niet veel tegenover stellen. Overgoor werd in de tweede helft alleen tegenover de Bossche keeper Begois gezet, maar schoot de bal tegen de doelwacht. Hiermee eindigt het avontuur voor de trainer Jimmy Calderwood. Hij heeft nu echter wel de belangstelling bij diverse clubs in de Nederlandse competitie. Ook is dit het einde van een heel aantal spelers bij Go Ahead Eagles, hoewel nog niemand weet wie de nieuwe trainer Ten Hag er nog bij zal vragen het volgend seizoen. Voor Go Ahead Èagles is het vakantie. Op naar Terwolde en het volgende veel beloofende seizoen...