De Eagles Buurtleague gaat van start

Eagles Buurtleague (EBL) is een project van Go Ahead Eagles, dat ondersteund wordt door Raster. De Deventer wijkaanpak verstrekt een financiele bijdrage.
EBL is een unieke straatvoetbalcompetitie voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar binnen de Gemeente Deventer, voor zowel jongens als meisjes.
Na de werving van de teams in juli, gaat in september de eerste Eagles Buurtleague van start. De wedstrijden zullen plaatsvinden in zestien buurten van Deventer. Het is de bedoeling dat deze straatvoetbalcompetitie gaat uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend evenement.
Het project wordt ondersteund vanuit alle geledingen van Go Ahead Eagles. Zo worden de spelers van het 1e elftal gekoppeld aan de 16 teams en helpen GAE-vrijwilligers mee bij verschillende evenementen.
Op 2 juli worden er van 16.00 tot 18.00 uur teams geworven. Op zondag 13 september start de Eagles Buurtleague. Deze wordt elke zondagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur gehouden. De finale wordt gespeeld in De Adelaarshorst. Een datum staat nog niet vast. Voor meer informatie: Eaglesbuurtleague.nl

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter