Pas na rust vier goals tegen Sallands Streekteam

Go Ahead Eagles heeft zaterdagavond ook de derde wedstrijd van de voorbereiding winnend afgesloten. In Heeten werd het Sallands Streekteam met 0-4 verslagen. Go Ahead Eagles had voor rust moeite om door de muur van de amateurs te komen. Het Sallands Streekteam hield de Deventer ploeg halverwege knap op 0-0. Na rust was de ban toch gebroken voor de amateurs. Xander Houtkoop namen allebei twee treffers voor hun rekening. Marnix Kolder en Teije ten Den scoorden de andere doelpunten. Go Ahead Eagles rekende eerder al af met Terwolde en het Emst/Epe Streekteam. De ploeg van trainer Erik ten Hag speelt woensdag tegen Teuge. Sallands Streekteam-Go Ahead Eagles 0-4 (0-0). 52. Houtkoop 0-1, 68. Kolder 0-2, 71. Ten Den 0-3, 75. Houtkoop 0-4.
Eerste helft: Jasper Heusinkveld; Jan Kromkamp, Freek Heerkens, Jop van der Linden, Rico Wolven; Joran Pot, Joey Suk, Ruud Wellenberg; Deniz Türüc, Guyon Philips, Cas Peters.
Tweede helft: Jasper heusinkveld; Resit Schuurman, Freek Heerkens, Khalid Karami; Michel Gerritsen Mulkes; Rico Wolven, Teije ten Den, Sjoerd Overgoor; Jarchinio Antonia, Marnix Kolder, Xander Houtkoop